Ik ben Fompke Andringa en ik ben jurist gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht. Maar ik ben ook een empathische vechter met verstand van cijfers. Ik bied u graag de mogelijkheid om op een gelijkwaardige wijze met de verzekeraar te onderhandelen, om zo te krijgen waar u recht op heeft met goede juridische ondersteuning in de breedste zin van het woord. 

Door de passie voor het vak en de ruime ervaring in de rechtspraktijk van mijn moeder, een advocaat waarbij de mens ook centraal staat, ben ik in 2014 in haar voetsporen getreden op het gebied van aansprakelijkheidsrecht/personenschade en zelfstandig verder gegaan. Aan de ene kant ben ik empathisch, aan de andere kant een enorme vechter. Kortom: een vechter met hart voor de cliënt, die daarbij ook verstand heeft van cijfers. Het is een ideale combinatie om voor u tot een waardevol resultaat te komen. 

Mijn cliënt is een mens, geen nummer
Al tijdens het eerste gesprek met de schaderegelaar van de verzekeraar of advocaat van de tegenpartij, zorg ik ervoor dat de juiste menselijke toon meteen gezet wordt. Hierdoor zijn alle partijen er zich van bewust dat we te maken hebben met een mens. Het is heel belangrijk dat de wederpartij u ziet als persoon die, al dan niet tijdelijk, een stuk van z’n leven in moet leveren u niet wordt gezien als een nummer. Ik benadruk het persoonlijke aspect en zorg ervoor dat er met respect om wordt gegaan met uw zaak. Dit vind ik erg belangrijk.

Empathische vechter met oog voor de mens en verstand van cijfers

JAA!:

  • staat alleen de slachtoffers na een ongeval bij en treedt niet op namens de verzekeraar. Op deze manier is er nooit sprake van belangenverstrengeling. 
  • is er voor u, geheel zelfstandig en heeft geen afspraken met aansprakelijkheidsverzekeraars. 
  • declareert rechtstreeks bij de aansprakelijke partij, waardoor de dienstverlening in de zin van juridische bijstand u in de meeste gevallen niets kost. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten.
  • zorgt ervoor dat de schadevergoeding rechtstreeks op uw rekening wordt gestort door de verzekeraar.


Worry ends where faith begins